Update vanuit Leon

Update vanuit Leon

Een korte update, want nog geen wifi voor mijn uitgebreide verslag. De meseta is bedwongen! Het viel mij allemaal ontzettend mee. Het was vooral erg mooi, vooral in de ochtenduren met de opkomende zon achter je. De al rode aarde en het goude koren werden door de zon nog intenser van kleur. Echt prachtig om doorheen te lopen. Slechts één middag was het even doorbijten in de warmte en met de lange schaduwarme weg. Gelukkig eindigde deze in een heel leuk hostelletje, waar we met z´n vieren een kamer hebben gedeeld. Inmiddels ben ik in Leon en heb afscheid genomen van Jenny en William. Ik heb nl. besloten om hier nog een dagje extra te blijven. Ik had nog steeds een ´rustdag´ over, en dit is echt een prachtige stad om een extra dag te besteden. Morgen dus weer verder voor de laatste 13 etappes van de Camino. Het gaat de bergen weer in. Al enkele dagen zijn deze in de verte zichtbaar, en ze lijken alleen maar hoger te worden naarmate ze dichterbij komen. Het gebied schijnt wel ontzettend mooi te zijn, maar dat horen jullie een volgende keer wel, want dan weet ik meer!

Één reactie

  1. Anoniem schreef:

    Hallo Esther,
    Nog steeds beleef ik alles weer mee!
    Die sfeer, en al die ontmoetingen onderweg.
    Ik begrijp dat je met volle teugen geniet van alles. Buon Camino! Hartelijke groeten van Joep.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *