Korte update uit Burgos

Korte update uit Burgos

Even wat geld geĆÆnvesteerd om op internet te komen. Ik zit nu in Burgos. Prachtige stad met een indrukwekkende kathedraal. Santiago komt dichterbij, nog iets meer dan 500 km. Morgen gaat de Camino de Meseta op, een eindeloos en eenzaam gebied. Ik ben erg benieuwd. Op dit moment regent en onweert het. Is dit weer een voorteken van veranderend weer? De afgelopen dagen was het heerlijk, rond de 25 graden met wat wolken en een windje. Hopelijk blijft dat nog even zo, zeker met de naderende Meseta. Mijn dagboek houd ik bij op mijn telefoon, en kan ik via deze pc niet uploaden, daar zullen jullie dus nog heel even op moeten wachten. Ik heb het nog steeds enorm naar mijn zin, en lees ook met veel plezier alle reacties die ik op mijn blog krijg. Ik zie ze dus allemaal wel! Nou, groetjes allemaal vanuit een regenachtig Spanje en tot mijn volgende post.

2 reacties

 1. Tasnim schreef:

  Jeeej!! Ze leest alles!! Nou hier is de kuch,kuck los gebroken.. iedereen in mijn omgeving qua werk, en vriendjes en vriendinnetjes doen kuchen. De scholen zijn duidelijk weer begonnen šŸ™
  Hopelijk heb je nog even goed weer, en veranderd het postief!! Nog even door stappen!! Tot gauw!

 2. Kirsha van der Have schreef:

  Hi Esther,

  We hebben je kaart ontvangen, ik had je al een sms gezonden, maar weet niet of deze uberhaupt is aangekomen. Jij de laatste loodjes, ik hier ook. Woensdag is laatste werkdag en dan eindelijk verlof. 5 weken ervoor, 11 weken erna. Ik ben er eigenlijk wel aan toe. Zit nog helemaal in werkritme en heb nog weinig stilgestaan met wat er allemaal staat te gebeuren.

  Hoe is dat eigenlijk met jou? Heb je je werk zo goed als losgelaten? Ben heel benieuwd hoe je alles hebt ervaren, het gaat toch meer spelen als je het straks zelf gaat vertellen a.d.h.v. een natuurlijk weer mooi fotoboek gemaakt door JOU!!!

  Je shirt…uitgerekend in oktober…doet het overigens goed. Veel leuke reacties, en ik hoef dan weer iets minder uit te leggen. haha.

  Nou, ik heb hoop dat je nog even genieten, want het zijn zoals je zelf zei de laatste loodjes.

  Heel veel succes en tot gauw!

  X Kirsha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *