Regen en afscheid

Regen en afscheid

De laatste avond met Dimitri. Morgen neemt hij de trein terug naar huis. Hij kijkt er wel naar uit, even niet moeten lopen en lekker in je eigen bed slapen. Voor mij is het een beetje dubbel. Ik ga hem natuurlijk missen, niemand om je ervaringen op dat moment mee te delen en op saaie stukken mee te kletsen. Aan de andere kant kan ik straks helemaal mijn eigen gang gaan, en eigenlijk gaat het dan pas echt beginnen voor mij. Vandaag hebben we slechts een klein stuk hoeven lopen, zo’n kilometer of vijftien. De route was weer mooi langs de Maas. Het idee was vroeg aan te komen en samen nog wat van Dinant te bekijken. Hevige regen gooide roet in de plannen en dwong ons naar binnen. We hebben mijn tas nog wat lichter gemaakt door overbodige spullen aan Dim mee terug te geven. Verder weer lekker gegeten en alvast een treinkaartje voor Dim gekocht. Morgen dus afscheid en een nieuw begin. Ik ben benieuwd hoe dat gaat zijn!

6 reacties

 1. Tasnim schreef:

  Succes!!

 2. Dimitri schreef:

  Nou Dimitri is weer thuis.

 3. Dimitri schreef:

  Met de trein uit Dinant terug naar Rotterdam. Tot Namur (Namen) was dat zo'n beetje precies langs de route die we hadden gelopen de afgelopen dagen. Dat was wel raar, om in een paar minuten (30 ofzo) in omgekeerde volgorde 3 dagen stevig doorlopen langs te zien vliegen.

  Zelfs het biermuseum nog gezien waar we naartoe zouden gaan, maar we konden het kampeerterrein dat er zou moetn liggen niet vinden, dus zijn we uiteindelijk niet geweest. Ik geloof echter niet dat we daar veel aan hebben gemist want het was gewoon een huis waar iemand met grote letters biermuseum (maar dan in het frans) op had geschilderd.

 4. Dimitri schreef:

  De trein maakte heel veel herrie het eerste uur. Gelukkig hield hij daar na een tijdje mee op. Helaas betekende dat ook dat de trein helemaal niets meer deed. Trein stuk… zal je altijd zien. Nou had ik een ruime overstap tijd op Brussel (25 minuten om een kaartje te kopen en naar het goede spoor te lopen), maar uiteraard duurde de vertraging uiteindelijk 35 minuten. En aangezien de treinen naar Rotterdam maar 1x per uur reden was dat toch weer een uur (ongepland) langer in belgie.

  Ik heb nog even getwijfeld of ik nog een afscheidsbiertje zou gaan pakken in het cafe tegenover het station, maar het voelde nog een beetje vroeg en in mijn eentje had ik daar eigenlijk helemaal geen zin in.

  Maar goed, met een uurtje vertraging eindelijk thuis. Beetje raar om thuis te komen na twee weeken buiten te zijn geweest. Alhoewel we de laatste week niet meer hebben gekampeerd (gedeeltelijk omdat er geen kampings waren en gedeeltelijk omdat het steeds dreigde te gaan regenen en we geen zin hadden om er een natte inpakboel van te maken.)

  Bij thuiskomst in een opgeruimd en overzichtelijk huis (toch wat anders dan zo'n rugzak) toch maar een vertrouwd Hertog Jannetje gepakt… Dat viel tegen na twee weken belgische blonde biertjes…

 5. Dimitri schreef:

  Nou mag ik een beetje kippig zijn.. maar waar zijn nou al die sms'jes die Esther naar de blog had gestuurd? Of snap ik het nu weer even niet?

 6. Tasnim schreef:

  PokPok. Geen idee waar die smsjes naartoe gaan. Mams krijgt ze wel op dr mobiel!! Ouwe bier brouwer!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *