Belgische bieren

Belgische bieren

Inmiddels zijn we bijna een week onderweg. We zitten nu in Diest op een mooie hotelkamer. We hebben hier wifi, dus dacht ik mooi mijn blog bij te werken.

Het was een week van ups en downs. Momenten van heel erg genieten van alles werden afgewisseld met flink afzien. We hebben het juiste ritme duidelijk nog niet gevonden. Bij tegenslagen ga ik twijfelen of ik het wel ga redden. Ik probeer nog te veel alles te controleren, en kan me nog niet zo goed overgeven. Leerpuntje voor mij dus. Maar gelukkig maken we een hoop leuke dingen mee. Natuurgebieden als de Kampina en de Kempen waren prachtig. Diest, waar we nu zijn, is echt een juweeltje. Onderweg worden we regelmatig aangesproken of we naar Santiago gaan en krijgen we hele leuke reacties. Alles gaat dus goed. Het lopen is nog goed vol te houden, maar vaak erg warm. Ook daar zal ik aan moeten wennen, want het zal nog warmer worden. Verder ben ik hard aan het nadenken over wat er uit mijn rugzak kan, want die is veel te zwaar! Dim zal volgende week aardig wat mee terug nemen. Hij vermaakt zich overigens prima met het proeven van de lokale bierbrouwsels. Kortom, we zijn op weg. Het besef dat ik dit vier maanden ga doen is er echter niet. Je kunt niet anders dan per dag, per kilometer leven. En uiteindelijk kom je er dan vanzelf, dat denk ik tenminste. Voor nu welterusten!

3 reacties

 1. Anoniem schreef:

  Hi wandelaars,
  al dik in België > zet 'm op. Nu snappen we ook waarom Dimitri na België alweer afhaakt…
  We wensen je een mooie tocht toe, nu alleen nog even in het ritme komen.
  Groetjes,
  Corrie en Wim

 2. Anoniem schreef:

  hoi Esther, goed even een bericht van je te lezen. Jouw opmerking 'per dag, per kilo, per meter' is helemaal waar. Petje af voor je! (of op in de zon). Sterkte en geniet!!!
  Lineke.

 3. Tasnim Ridderhof schreef:

  JEEEJ!! Eindelijk een internet bericht! Goed om te lezen dat jullie eindelijk op pad zijn. Wel balen dat je, je ritme nog niet hebt. Stap, stap.. dan komt hij hopelijk gauw!!
  Schone onderbroeken uit je tas, zijn toch overrated!!!
  Genieten van het zonnetje, en tot lezens!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *