Vrije dag

Vrije dag

Doordat mijn route is aangepast heb ik een dag over. Lausanne leek me een mooie plek om een dagje uit te rusten. Het is ongeveer halverwege de vakantie en na een lange dag als gisteren kan ik wel wat rust gebruiken. Tot nog toe vind ik het best zwaar. Ik kom er steeds wel, maar het voelt nog niet ontspannen. Nu de spanning van opnieuw een lange zware etappe weg is, voelt het vanochtend al een stuk relaxter. Ik heb weinig plannen. Een keertje uitslapen en naar de Kathedraal. Verder niks.

Lausanne is prachtig en ligt tegen een heuvel aan gebouwd met uitzicht op het enorme meer van Genève. Het voelt hier bijna Mediterraan! Ik doe nog wat praktische inkopen en bezoek de Kathedraal. Gek genoeg vind ik hier wel overal een welkom en routeaanduiding voor pelgrims naar Santiago, maar niks voor naar Rome. Ik krijg wel een mooie stempel in mijn pelgrimspaspoort. De rest van de dag wassen en uitrusten. Dat was tenminste het idee van vandaag! Vanavond trakteer ik mezelf (of eigenlijk trakteren mijn ouders) op een restaurantje. Zo heb ik ook weer genoeg energie voor de rest van de week. Helaas gast het met de energie voor mijn ‘apparatuur’ wat minder. Opladen kan hier niet echt, dus zuinig aandoen en hopen op een betere gelegenheid morgen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *