Change of Plans

Change of Plans

Nou, een slecht begin van de vakantie. Onderweg naar St Hippolyte bekroop me al het gevoel dat er iets niet helemaal goed ging. Het was wel erg dichtbij de plaats waar we vorig begonnen, en niet waar we eindigden. Oh jee, dat zag er dus niet goed uit. Mijn gevoel klopte, hier moest ik niet zijn. Maar goed. Het is zeven uur ’s avonds en terug ging niet meer want dit was de laatste bus. Nu ben ik niet zo’n ster in topografie, maar dit is wel erg stom, al zeg ik het zelf. De ‘goede’ St Hippolyte ligt 150 km verderop, echter gaan daar geen bussen heen. Dat verklaart waarschijnlijk dat ik hier terecht ben gekomen, want de omgeving klonk wel erg bekend. Na lang zoeken op internet kon ik in ieder geval geen bus die kant op vinden. Dan maar een hotelletje nemen en bedenken wat nu te doen. De route van de GR is met OV onbereikbaar, of het kost heel veel geld en zes uur reizen vanaf hier. Na lang wikken en wegen heb ik nu dus in al mijn wijsheid besloten niet alsnog naar de GR5 te reizen, maar direct naar de Via Francigena in Besancon. Ik kan dan rustig aandoen, en in Pontarlier mijn planning weer oppakken. Na natuurlijk een tijdje flink te hebben zitten balen, kan ik nu wel met de optie leven. Nu nog mezelf niet zo ongelooflijk stom vinden, maar dat loop ik er de komende weken wel uit. Morgen dus naar Besancon!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *