Herenigd en de Camino de Finisterre

Herenigd en de Camino de Finisterre

Eerst maar weer een korte update van de laatste dagen van mijn reis. Via mijn telefoon kon ik niet meer inloggen op mijn blog, en Dimitri was inmiddels in Santiago aangekomen en kon niet meer voor mij posten. Om die reden dus even weinig bericht van mijn kant. Afgelopen maandag vertrokken wij gezamenlijk weer via de gele pijlen naar Finisterre. Het lopen ging goed, en de tocht was prachtig. Wel veel meer bergen dan verwacht, waar Dimitri niet zo heel erg blij mee was. Maar hij heeft het ontzettend goed gedaan, want ongetraind dit lopen is niet niks. Voor mij was het heerlijk om hem weer om mij heen te hebben en toch nog te kunnen lopen. De terugreis komt snel dichterbij, maar daar wil ik nog niet aan denken. Eerst samen genieten van de prachtige omgeving, het lopen en weer het samenzijn. De herbergen zijn vanaf nu verleden tijd, dat wilde ik Dim niet aandoen. Dus ook het weer slapen in hotelletjes zonder gesnurk en met een eigen badkamer is heerlijk. In Finisterre hebben we op het strand en terrasjes gezeten. Ook heb ik ritueel mijn kleren verbrand, zodat ik nu als herboren terug kan naar huis. Een veel mooier einde dan Santiago, want ook al heb ik de hele reis naar Jacobus gelopen, ik was niet heel erg van hem onder de indruk! Binnenkort dus de uitgebreide update en de foto’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *