Weer alleen

Weer alleen

Een korte update via een pc in de herberg. Vandaag afscheid genomen van Christina. Gisteren hebben we gezamenlijk de Dragonte-route over de bergen gelopen. Een prachtige, maar ontzettend zware variant van de Camino tussen Villafranca en O┬┤Ceibreiro. Na deze dag hadden we afgesproken om weer alleen te gaan lopen, om zo de Camino (die nog maar een dag of zes rest) alleen te kunnen afsluiten. We hadden wel dezelfde etappes gepland, en zouden elkaar mogelijk in de avond nog ontmoeten. Vandaag wilden we naar Triacastele lopen, maar heb viel me allemaal ontzettend zwaar. Ik was er waarschijnlijk wel gekomen, maar waarom doorlopen als je eigenlijk geen zin meer hebt en het niet lekker gaat? Bovendien had ik nog een dag over om in Santiago te komen, dus benut ik deze om het lekker rustig aan te doen. Ik ben nu dus gestopt in Fonfria, en ga morgen op mijn gemakje weer alleen verder. Nog minder dan 150 km te gaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *