Grenslandpad – Rotterdam

Grenslandpad – Rotterdam

Met de buurt bus en de trein reizen we naar Rotterdam. Binnen iets meer dan twee uur zijn we er. Terug zullen we elf dagen wandelen 😁

Van het station lopen we terug naar ons oude huis, door de straten die we zo goed kennen. We slapen in het hotel naast ons oude huis.

We lopen een rondje door de buurt. In een jaar tijd is er (nog) niet heel veel veranderd. Toen we verhuisden zaten we midden in de Corona sluiting. We hebben dus nooit echt afscheid kunnen nemen van de stad waar wij 30 jaar hebben gewoond. Dat komen we nu dus een beetje doen.

We drinken wat op oude vertrouwde plekken waar we vaak kwamen. We eindigen bij ons ‘stamcafé’ om ook Ron gedag te zeggen, de eigenaar van het café. Van meerdere keren per week zijn we na Corona niet meer geweest. Hij was dan ook verrast ons te zien en had ons al gemist. Het was gezellig bijpraten. Gelukkig gaat alles goed en heeft hij alle coronasluitingen doorstaan.

De reisdag en alle indrukken kostten ons veel energie, en rond negen uur gaan we terug naar het hotel. We kijken uit op de nieuwe toren die ze midden in ons uitzicht aan het bouwen waren toen we vertrokken. In het echt vinden we het geen mooie toren, vergeleken met de tekening. Dus gelukkig hoeven we daar niet meer tegenaan te kijken. Nog een laatste nachtje Rotterdam en dan gaan we op weg naar huis!